Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Новопризначений голова Рахівської РДА отримав своїх заступників

Новопризначений голова Рахівської РДА отримав своїх заступників

Новопризначений голова Рахівської РДА отримав своїх заступників

Голова районної державної адміністрації Павло Басараба представив присутнім на апаратній нараді своїх заступників. Ними стали – Віктор Турок, перший заступник голови РДА, який раніше займав посаду заступника. Дмитро Ігнатюк – до призначення начальник відділу агропромислового розвитку РДА тепер обійматиме посаду заступника голови РДА.

ВІДЕО ДНЯ

Довідково: Турок Віктор Степанович народився 9 травня 1977 року. У 1999 році закінчив Ужгородський національний університет за спеціальністю „Міське будівництво і господарство”, здобув кваліфікацію інженера – будівельника та у 2010 році закінчив Івано – Франківський національний технічний університет нафти і газу за спеціальністю ,,Державна служба”, отримав кваліфікацію – магістра.

Трудову діяльність розпочав у 1999 на посаді директора малого підприємства ,,Галактика”, потім працював майстром закритого акціонерного товариства ,,Верховина”. А з квітня 2001 року Віктор Степанович працює у Рахівській районній державній адміністрації: інженером по житлово-комунальному господарству; спеціалістом з територіального планування і забудови відділу містобудування та архітектури; начальника відділу містобудування та архітектури; заступником начальника, потім начальником управління економіки; начальником управління економічного розвитку і торгівлі; заступником голови РДА.

Реклама

Розпорядженням голови РДА від 04.09.2015 № 147/04-р призначений на посаду першого заступника голови Рахівської районної державної адміністрації.

Ігнатюк Дмитро Миколайович народився 26 березня 1961 року. У 1992 році закінчив Львівську академію ветеринарної медицини за спеціальністю – „зоотехнік”, здобув кваліфікацію зооінженера.                                                                                  

Реклама

Трудову діяльність розпочав у 1980 році головним зоотехніком колгоспу імені К. Маркса, де працював до 1980 року. У 1982 році, після закінчення служби у Радянській армії, Дмитро Миколайович продовжив працювати зоотехніком-селекціонером ІІ категорії Закарпатського облплемоб’єднання. З 1996 року працює на державній службі на посадах: головного зоотехніка; заступника начальника – головного зоотехніка управління агропромислового комплексу; завідуючого відділом сільського господарства і продовольства; начальника відділу сільського господарства і продовольства; начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації. А з січня 2013 року – начальника відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації, де працює по теперішній час.

Розпорядженням голови РДА від 07.09.2015 № 149/04-р призначений на посаду заступника голови Рахівської районної державної адміністрації.

Як повідомлялось раніше, під час представлення голови Рахівської РДА, очільник Закарпаття пообіцяв рахів’янам електроенергію за пільговим тарифом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно