Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Третя Всеукраїнська Спартакіада серед інвалідів праці "Сила духу" стартувала в Ужгороді

Третя Всеукраїнська Спартакіада серед інвалідів праці "Сила духу" стартувала в Ужгороді

Третя Всеукраїнська Спартакіада серед інвалідів праці "Сила духу" стартувала в Ужгороді

Сьогодні, 10 вересня, на базі спортивного комплексу «Юність» у м. Ужгороді відбулося урочисте відкриття третьої Всеукраїнської Спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу».  Така  Спартакіада проводиться щорічно з метою підтримки потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва.

ВІДЕО ДНЯ

У змаганнях беруть участь понад 270 спортсменів з усіх  регіонів країни, які  зійдуться у протиборстві  6 видів спорту, а саме: армспорт, гирьовий спорт, бомбаскет, дартс, настільний теніс, шахи, – повідомляє прес-служба облради.

За змаганнями уважно спостерігатимуть висококваліфіковані судді. Головний суддя, майстер спорту - Анатолій Плеханов.

Реклама

Розпочалась Спартакіада з виконання Державного Гімну України, внесення та підняття Державного Прапору України, запалення факелу.

Привітати спортсменів прийшли представники влади, депутати, уболівальники.

Реклама

Відкрив урочисте дійство директор виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України Валерій  Акопян, наголосивши, що  з рок у рік  Спартакіада стає дедалі популярнішою, все  більше людей долучається до неї,  а це  допомагає інтегрувати осіб з особливими потребами у сучасне суспільство. Він зачитав вітання учасникам Спартакіади від керівництва держави та побажав   переконливих перемог у змаганнях.

За дорученням голови облради Володимира Чубірка вітав команди – учасниці керуючий справами виконавчого апарат облради Іван Бібен.  Він наголосив, що кожен із учасників цього унікального спортивного дійства  демонструє мужність, витримку, силу духу і заслуговує на велику шану і похвалу від всього суспільства. «У кожного з вас є своя непроста історія та спільною є жага до життя. І це- вражає», - наголосив промовець . На завершення  побажав всім міцного здоров’я, гарного настрою, родинного затишку, Божого благословення на  перемогу та приємного перебування в нашому благодатному краї.

Студенти  Ужгородського коледжу культури і мистецтв підготували коротку концертну програму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно