Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Вуличний університет" відновив свою роботу в Ужгороді

"Вуличний університет" відновив свою роботу в Ужгороді
ВІДЕО ДНЯ

13 вересня у парку Підзамковому за ініціативи активістів ужгородської "Фундації Регіональних Ініціатив" відбулася друга лекція "Вуличного університету" на тему здорового способу життя.  

"Вуличний університет" – це лекції, що проходять у вигляді неформального спілкування і часто організовуються просто неба.

Реклама

Перший "ВУ" в Ужгороді був проведений кілька років тому, а віднедавна місцеві активісти знову відродили традицію вуличних лекцій, на які запрошують цікавих лекторів, котрі діляться досвідом і можуть дати корисні поради.

Цього тижня це був Василь Потокій – фітнес-тренер, майстер спорту та викладач кафедри основ здоров’я в УжНУ. Він розповідав присутнім про те, як правильно визначити для себе здоровий раціон, які елементи найбільш потрібні і важливі для організму, у яких продуктах вони знаходяться і як знайти оптимальний варіант поєднання раціонального харчування та фізичних навантажень. Особливу увагу на лекції приділяли важливості води та її вживання під час прийому їжі та занять спортом.

Реклама

Наступний "Вуличний Університет" запланований вже на найближчі вихідні. На лекціях будуть проводжувати тему здорового способі життя. Після закінчення цього циклу наступною буде тема виборів і виборчого права.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно