Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Загальнообласна виставка собак відбудеться в Ужгороді

Загальнообласна виставка собак відбудеться в Ужгороді

3 жовтня в Боздошському парку відбудеться обласна виставка та племінний огляд собак усіх порід, яку ініціює громадська організація «Кінологічний клуб Лайка». 

ВІДЕО ДНЯ

Вперше на виставці покажуть себе не тільки породисті собаки, а й талановиті метиси та дворняги. Домашні улюбленці візьмуть участь у різноманітних конкурсах, серед яких:«Дитина і собака», «Юний дресирувальник», «Модні песики», «Мій ненажера» та «Собачі перегони».

На виставці собак власники собак обов’язково повинні мати паспорт на собаку, в якому повинні бути вказані усі необхідні щеплення, зокрема, щеплення від сказу.

Реклама

На племінний огляд собак усіх порід запрошуються породисті собаки незалежно від того, в якому клубі був виданий родовід, та в якому клубі собака перебуває на обліку, а також породисті тварини, які з деяких причин не мають родоводу.

Експерт проведе ретельну перевірку собаки, і якщо собака відповідає стандарту тієї породи, про яку заявив її господар, то ця собака буде поставлена на облік в Кінологічний клуб України і їй буде видано родовід.

Реклама

В експертизі собак усіх порід можуть брати участь породисті собаки з родослівною, мисливські собаки, а також собаки без родослівної на визначення породи.

Загальнообласна виставка собак відбудеться в Ужгороді – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно