Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородський грабіжник намагався вкрасти гроші

Ужгородський грабіжник намагався вкрасти гроші

Повідомлення про спробу скоєння злочину надійшло до Ужгородського міськвідділу міліції від 25-річної продавця магазину. Ужгородка розповіла, що невідомий чоловік намагався викрасти з касового апарату грошові кошти в сумі близько 2000 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Правоохоронцям потерпіла розповіла, що коли зловмисник зайшов до магазину, то вів себе, як звичайний покупець – підходив до полиць й видивлявся товар. Аж раптом підійшов до прилавка, відштовхнув продавцята намагався викрасти гроші з касового аппарата. Однак це йому не вдалося, – повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

Грабіжником виявився раніше судимий 39-річний житель с.Тарнівці, Ужгородського району. Чоловік цей неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, уже  провів кілька років у місцях позбавлення волі за вчинення корисливих злочинів.

Реклама

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Грабіжнику загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно