Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді змагались найсильніші кікбоксери краю

В Ужгороді змагались найсильніші кікбоксери краю
ВІДЕО ДНЯ

Ужгород приймав чемпіонат області з кікбоксингу. Місцем проведення змагань вже традиційно став СК "Іппон" - мекка кікбоксерів Закарпатської області.

Як повідомив голова Федерації кікбоксингу Закарпаття Анатолій Перцев, в змаганнях взяли участь 74 спортсмени і спортсменки в 21 ваговій категорії з Ужгорода, Берегова, Мукачева, Хуста, Перечина та Чопа. Основна боротьба розгорнулася між представниками Ужгорода та Мукачева.

Реклама

Анатолій Перцев під час своєї промови зазначив, що "обласний турнір проходить в рамках пропаганди здорового способу життя серед молоді і показує, що закарпатці є гідними суперниками і серйозними конкурентами для кікбоксерів з інших міст. Крім того, сьогоднішні змагання є фінальною межею усього навчального року, тут тренери дають можливість проявити себе і молодим бійцям, і тим, хто зарекомендував себе на більш престижних стартах. Для дорослих спортсменів це в черговий раз шанс продемонструвати свою майстерність, тактичні прийоми і якість техніки", – розповів старший тренер клубу "Іппон".

Обласний чемпіонат – трамплін для кращих спортсменів, які будуть представляти Закарпаття на Кубку України з кікбоксингу серед дорослих у Броварах з 24 по 27 вересня.

Реклама

Всі учасники були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно