Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Обласні посадовці обговорили підготовку краю до осінньо-зимового періоду

Обласні посадовці обговорили підготовку краю до осінньо-зимового періоду

Обласні посадовці обговорили підготовку краю до осінньо-зимового періоду

Під головуванням заступника голови Закарпатської ОДА Михайла Рівіса відбулася селекторна нарада. У ній йшлося про підготовку житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 рр.

ВІДЕО ДНЯ

У роботі наради взяли участь керівники районів, міст, відомчі управління, які курують установами бюджетної сфери з питання стану підписання актів готовності теплових господарств до роботи у холодний період року. Зокрема, представники бюджетної сфери: освіти, охорони здоров’я, соціального обслуговування та культури, а також керівники теплопостачальних підприємств, з газо- та електропостачання, представник інспекції з Держенергонагляду у Закарпатській області, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

На початку заходу Михайло Рівіс наголосив на важливості та необхідності прискорення проведення робіт з підготовки до нового опалювального сезону, відповідно до розроблених кожною установою та підприємством заходів, із додержанням термінів їх виконання.

Реклама

Він підкреслив, що керівники на місцях повинні особливу увагу приділити кільком блокам: освітянській галузі, медицині, житловому комплексу. Зокрема, на місцях керівники районів та міст повинні орієнтуватися у чіткому розподілі за кількістю споживання газопостачання та електропостачання, та її ціновою складовою.

Зазначалося, що станом на 21 вересня підготовку житлового фонду, теплового, водопровідно-каналізаційного та дорожнього господарства забезпечено на 93-95%.

Реклама

Присутній в.о.директора департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури ОДА Едуард Маляр підняв ряд проблемних питань, які потребують вирішення. "За оперативними даними районів, з відставанням проводяться державні закупівлі вугілля для навчальних закладів у деяких районах. Найгірша ситуація на Тячівщині. Найнижчий рівень підготовки житлового фонду у Мукачеві – 75%, найменше оформлено паспортів готовності житлових будинків до роботи в опалювальний період у Хусті – 27%", – зазначив Едуард Миколайович.

Крім того, посадовець зауважив, що досі нема інформації зі складання актів готовності котелень бюджетних установ у містах Мукачево та Берегово, Ужгородського, Перечинського, Мукачівського, Виноградівського та Хустського районів.

За результатами наради прийняті відповідні рішення та надані конкретні доручення з організації максимальної підготовки до зимового періоду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно