Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Виноградівщині планують оновити дорогу державного значення

На Виноградівщині планують оновити дорогу державного значення

На Виноградівщині планують оновити дорогу державного значення

29 вересня під керівництвом голови Виноградівської районної державної адміністрації Михайла Русанюка відбулася нарада з питань ремонту доріг державного значення на території Виноградівського району, за участі голови районної ради Олега Любімова, начальника філії «Іршавський райавтодор» Богдана Сича, начальника Виноградівської дорожно-ремонтної бригади Володимира Талія, Неветленфолівського сільського голови Йосипа Оросі та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

Учасники заходу обговорили організацію проведення ремонтних робіт на ділянці автомобільної дороги державного значення від с. Чепа у напрямку до с. Неветленфолу. Детально зупинилися на стані автомобільних доріг державного значення, які на сьогоднішній день знаходяться у вкрай незадовільному стані та викликають соціальну напругу громадськості прикордонних населених пунктів сіл Чепа, Неветленфолу та Пийтерфолво, – йдеться у повідомленні Виноградівської РДА.

Як зауважив голова райдержадміністрації, відповідно до внесених змін до Закону України «Про автомобільні дороги» голови територіальних громад мають право приймати активну участь у спів фінансуванні ремонтних робіт на дорогах місцевого та державного значення.

Реклама

Наприкінці засідання Михайло Русанюк доручив керівнику філії «Іршавський райавтодор» провести обстеження стану дорожнього покриття на ділянці дороги с.Чепа-с.Неветленфолу та визначити неохідні обсяги виконання ремонтних робіт, а начальнику фінансового управління райдержадміністрації Валерії Варзі вишукати кошти на ремонт вищезгадного відрізку дороги, який планується розпочати уже з початку жовтня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно