Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Українська делегація на чолі із Олександром Звездіним відвідала Польщу для перейняття досвіду у охоронній сфері

Українська делегація на чолі із Олександром Звездіним відвідала Польщу для перейняття досвіду у охоронній сфері

Українська делегація на чолі із Олександром Звездіним відвідала Польщу для перейняття досвіду у охоронній сфері
З метою вивчення позитивного досвіду роботи охоронних підприємств Польщі, з 20 по 23 січня 2014 року у м. Познань знаходилась делегація ТОВ "Юридичне агенство офіцерів запасу "Щит" з м. Мукачево...

З метою вивчення позитивного досвіду роботи охоронних підприємств Польщі, з 20 по 23 січня 2014 року у м. Познань знаходилась делегація ТОВ "Юридичне агенство офіцерів запасу "Щит" з м. Мукачево (керівник Звездін Олександр Романович), члена Всеукраїнської Федерації Професіоналів Безпеки.

ВІДЕО ДНЯ

Під час візиту у колег польської охоронної фірми «Monitoring Welkopolski» делегація ознайомилась з роботою мобільних груп реагування охоронних структур, системами охорони на підприємствах, об’єктах спортивних комплексів, музеїв.

Колеги продемонстрували роботу мобільної групи під час навчально-тренувальних викликів із затриманням умовних злочинців. Одночасно було проведено ознайомлення з технічним оснащенням та озброєнням охоронників та об’єктів охорони.

Реклама

Під час відвідання представництва американської фірми «Flip» в м. Познань було продемонстровано сучасні розробки відео та телеапаратури, роботу на базі автомобіля «Мерседес» мобільного комплексу відеотепловізора з радіусом спостереження до 10 км.

В процесі дискусій в конференц-залі фірми «Monitoring Welkopolski» українська делегація поділилися інформацією про системи охорони, які використовуються в Україні та її законодавчу базу.

Реклама

Польська сторона поділилась досвідом запровадження сучасних охоронних систем та шляхи їх впровадження. Також, українська сторона відвідали командний пункт управління фірми «Monitoring Welkopolski». В ході дискусій було встановлено, що Польським законодавством заборонено займатись охоронною діяльністю державним силовим структурам. Всі функції по охороні передані комерційним структурам, яким дозволяється брати на озброєння короткоствольну нарізну вогнепальну зброю та спецзасоби. Мобільні групи в складі двох чоловік переміщаються на автомобілі, обладнаними зовнішніми проблисковими маячками, оснащені сучасними системами GPS навігації, спецзасобами, наділені правами по затриманню порушників.

Також, українська делегація відвідала культурні заклади, музеї та історичні місця м. Познань.

З метою розвитку подальших відносин, на березень 2014 року делегація фірми «Monitoring Welkopolski» запрошена ТОВ "Юридичне агенство офіцерів запасу "Щит" в м. Мукачево. Польська Федерація «Polska Izba Ochony», членом якої є „Monitoring Welkopolski”, в червні 2014 року проводить міжнародні змагання по спортивній стрільбі в м. Варшава, куди запросила і команду нашої фірми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно