Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З нагоди Дня міліції в Мукачівському міськвідділі вітали ветеранів органів внутрішніх справ

З нагоди Дня міліції в Мукачівському міськвідділі вітали ветеранів органів внутрішніх справ

З нагоди Дня міліції в Мукачівському міськвідділі вітали ветеранів органів внутрішніх справ
Вчора, напередодні відзначення професійного свята – 22-ї річниці Дня міліції України, керівництво Мукачівського міського відділу привітало ветеранів органів внутрішніх справ. Урочисті збори...

Вчора, напередодні відзначення професійного свята – 22-ї річниці Дня міліції України, керівництво Мукачівського міського відділу привітало ветеранів органів внутрішніх справ.

ВІДЕО ДНЯ

Урочисті збори розпочав начальник Мукачівського міського відділу міліції Василь Швенда. У своєму вітальному слові полковник міліції відзначив вагому роль ветеранського досвіду у сьогоднішній роботі та привітав ветеранів та пенсіонерів ОВС із святом, побажав всім міцного здоров’я, життєвих сил, стабільності та поваги, щастя, добра і затишку у родинах!

Як кажуть в народі: «Колишніх правоохоронців не буває!». Одягнувши міліцейський мундир, кожен взяв на себе відповідальну і почесну місію - прийти на допомогу тим, хто зазнав біди.

Реклама

Як зазначив начальник міськвідділу Василь Швенда: «Ветерани — це наша золота скарбниця, наша історія. У кожного з них непроста життєва доля, адже міліції кожен з них віддав понад двадцять кращих років свого життя. Ветерани органів внутрішніх справ завжди в строю, готові надати допомогу нам та передати свій багатий життєвий досвід молодшим колегам. Нам є чому повчитися у кожного, адже саме вони пройшли всі щаблі радянської школи міліції, починали будувати міліцію молодої незалежної Української держави».

У свою чергу до колег-ветеранів зі словами вітання з нагоди відзначення Дня міліції України звернувся голова Ради ветеранів Мукачівського міськвідділу міліції Іван Русин. Окрім того, з ініціативи начальника Мукачівського МВ було заохочено шановних пенсіонерів та ветеранів ОВС медалями, подяками за багаторічну сумлінну працю в ОВС та виховання молоді міськвідділу міліції.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно