Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«МТС Україна» офіційно запустила 3G-мережу в Ужгороді

«МТС Україна» офіційно запустила 3G-мережу в Ужгороді

Жителі та гості Ужгорода вже можуть користуватися інтернетом на своїх смартфонах зі швидкістю до 42 Мбіт/с. Оператор завершив налагодження і технічне тестування мережі та перевів її у штатний режим роботи.

ВІДЕО ДНЯ

Щоб забезпечити максимальну якість і покриття 3G, компанія встановлювала обладнання не тільки на наявні базові станції, але й створювала додаткові базові станції. Щоб перехід був максимально комфортним для абонентів, одночасно будуть перемикатись не цілі райони, а окремі базові станції. Під час перемикання обладнання та налаштування мережі можливі тимчасові складнощі з доступом до послуг мобільного зв’язку, – стверджує прес-служба компанії «МТС Україна».

«Мережа, яку ми побудували, має дві важливі для абонентів переваги. По-перше, це супершвидкість – мережа забезпечує справжні швидкості 3G навіть при великому навантаженні. По-друге, надійність – для того, щоб забезпечити надійне покриття для наших 3G-користувачів, ми збільшили кількість базових станцій в Ужгороді в півтора рази, забезпечивши «килимове» покриття міста. Сподіваюся, що жителі міста оцінять справжню європейську якість нашого 3G-інтернету», – говорить Сергій Самокрик, заступник генерального директора «МТС Україна», регіон Захід.

Реклама

МТС вже запустив власну 3G-мережу в Мукачеві, Чернівцях, Одесі. Усього на сьогоднішній день мобільний інтернет на швидкості до 42 Мбіт/с доступний у 75 населених пунктах. Детальна інформація про 3G-покриттядоступна за посиланням.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно