Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські ДАІшники "взялись" за пішоходів та п’яних за кермом (ФОТО)

Мукачівські ДАІшники "взялись" за пішоходів та п’яних за кермом (ФОТО)

Мукачівські ДАІшники "взялись" за пішоходів та п’яних за кермом (ФОТО)
В рамках проведення Департаментом ДАІ МВС України Національного тижня безпеки дорожнього руху в м. Мукачеві також розпочато низку профілактичних заходів з метою привернути увагу всіх учасників...
ВІДЕО ДНЯ

В рамках проведення Департаментом ДАІ МВС України Національного тижня безпеки дорожнього руху в м. Мукачеві також розпочато низку профілактичних заходів з метою привернути увагу всіх учасників дорожнього руху до безпеки на дорозі.

Стан справ з аварійністю викликає тривогу через відсутність взаємної поваги між водіями і пішоходами, ігнорування вимог Правил дорожнього руху, а інколи і через відсутність почуття самозбереження, - розповів заступник начальника відділення ДАІ Мукачівського міськвідділу міліції Іван Матіко.

Реклама

Так, з 11 листопада стартували профілактичні заходи під умовною назвою «Пішохід». Основною причиною наїзду на пішохода є перехід проїжджої частини у невстановленому місці, ігнорування світлоповертаючих катафотів, керування у стані алкогольного сп’яніння.

На території м. Мукачева та Мукачівського району значна кількість автопригод відбувається через пішоходів. На жаль, безпечний водій, так само, як і безтурботний пішохід, схильний вважати, що лихо в дорозі може статися з ким завгодно, але не з ним. Через те правоохоронці відділення ДАІ м.Мукачева в першу чергу наголошували і водіям, і пішоходам про дотримування Правил дорожнього руху. Відповідно були й такі, яких притягували до відповідальності за їх порушення.

Реклама

Під час проведення заходів, розповідають правоохоронці, доводиться годинами чекати на порушника, який припаркував автомобіль у невстановленому місці, наприклад, на пішохідному переході.

Надалі профілактичні заходи під назвами «П`яний за кермом - злочинець», «Безпечна швидкість» та «Пішохід» триватимуть до 17 листопада.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно