Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Начальника міліції громадської безпеки Мукачівського МВ УМВС з почестями відправили на відпочинок (ФОТО)

Начальника міліції громадської безпеки Мукачівського МВ УМВС з почестями відправили на відпочинок (ФОТО)

Начальника міліції громадської безпеки Мукачівського МВ УМВС з почестями відправили на відпочинок (ФОТО)
25 років стояти на варті інтересів держави, боротися з порушеннями закону, оберігати життя і спокій громадян. Саме таку нелегку життєву стежину вирішив обрати для себе сьогодні вже ветеран органів...

25 років стояти на варті інтересів держави, боротися з порушеннями закону, оберігати життя і спокій громадян. Саме таку нелегку життєву стежину вирішив обрати для себе сьогодні вже ветеран органів внутрішніх справ – Володимир Ганькович.

ВІДЕО ДНЯ

Підполковник міліції Володимир Васильович Ганькович розпочав службу в органах внутрішніх справ з 1989 року. Працюючи інспектором патрульно-постової служби міліції, молодого сержанта в 1991 році Мукачівський міський відділ відрядив у зону лиха і відчуження - м.Чорнобиль. Там, разом з іншими правоохоронцями В.В.Ганькович забезпечував охорону громадського порядку у стометровій зоні від епіцентру катастрофи - у м.Зелений Мис.

Після повернення із зони відчуження В.Ганькович продовжив службу на посаді міліціонера патрульно-постової служби міліції Мукачівського міського відділу. Тривалий час працював дільничним та старшим дільничним інспектором міліції. Згодом оперуповноваженим, старшим оперуповноваженим відділення карного розшуку, начальником відділення боротьби з незаконним обігом наркотиків, начальником відділення дільничних інспекторів міліції. З 2005 по 2007 року Володимир Васильович працював старшим інспектором групи охорони громадського порядку, а з 2007 по квітень 2008 року – очолив цей сектор.З квітня 2008 по вересень 2013 року Володимир Васильович працював на посаді заступника начальника відділу – начальником міліції громадської безпеки Мукачівського МВ, звідки і вирішив піти на заслужений відпочинок.

Реклама

Під час урочистого зібрання привітав Володимира Васильовича, начальник Мукачівського міського відділу міліції Василь Швенда і подякував за багаторічну сумлінну службу в органах внутрішніх справ. «Перебуваючи ж на заслуженому відпочинку, ми переконані, Ви і надалі користуватиметесь заслуженим авторитетом серед колег, будете готовим завжди прийти на допомогу тим, хто її потребує. Адже, як кажуть в народі: «Колишніх правоохоронців не буває» - завершив Василь Швенда.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно