Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Для мукачівських правоохоронців розпочався навчальний рік в системі службової підготовки

Для мукачівських правоохоронців розпочався навчальний рік в системі службової підготовки

Для мукачівських правоохоронців розпочався навчальний рік в системі службової підготовки
Шостого вересня для мукачівських правоохоронців розпочався навчальний рік в системі службової підготовки працівників органів внутрішніх справ. Традиційно новий навчальний рік в Мукачівському...

Шостого вересня для мукачівських правоохоронців розпочався навчальний рік в системі службової підготовки працівників органів внутрішніх справ.

ВІДЕО ДНЯ

Традиційно новий навчальний рік в Мукачівському міськвідділі міліції розпочинається із стройового огляду. Охайний зовнішній вигляд, наявність службового посвідчення, жетона офіцера, зошита для службової підготовки - наявність цього всього у співробітників міліції шостого вересня перевірив начальник Мукачівського міськвідділу міліції Василь Швенда на чолі із куратором міськвідділу полковником міліції Віктором Заплітним.

В актовій залі пройшло перше заняття, на якому до особового складу було доведено вимоги щодо проведення навчального процесу в системі ОВС, також були розглянуті питання, що стосуються дотримання працівниками міліції дисципліни та законності, законодавчої бази та інше. Протягом 2013-2014 навчального року правоохоронці поновлять знання зі спеціальної підготовки, проведуть заняття з фізичної, вогневої та психологічної підготовки. По завершенню навчального процесу кожен з працівників міліції має скласти заліки із зазначених дисциплін.

Реклама

Звертаючись до присутніх Віктор Заплітний зауважив, що робота в органах внутрішніх справ вимагає систематично підвищувати свій професійний рівень знань, знати всі зміни в законодавчій базі, адже в нелегкій роботі правоохоронців не повинно бути помилок.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно