Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Мукачівської РДА підсумував перші 100 днів роботи на посаді

Голова Мукачівської РДА підсумував перші 100 днів роботи на посаді

Голова Мукачівської РДА підсумував перші 100 днів роботи на посаді
ВІДЕО ДНЯ

Очільник Мукачівської районної державної адміністрації Сергій Гайдай провів не традиційну прес-конференцію, а виїзний тур для журналістів, аби підсумувати перші 100 днів перебування на посаді керівника Мукачівщини, а також ознайомитись із проблемами району.

Сергій Гайдай при зустрічі з журналістами сказав, що намагається у своїй діяльності відійти від радянського типу роботи.

Реклама

Найперше керівник Мукачівщини завітав до Чинадіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Саме тут Сергій Гайдай розповів про проблему, яку нещодавно довелося вирішувати у терміновому режимі: у зв’язку з неправильною установкою твердопаливних котлів, опалювальний сезон у навчальному закладі ледь не опинився під загрозою зриву. Зокрема, замість дров котельні забезпечувались вугіллям. Тепер навчальний заклад обігрівається на дрова і повністю забезпечений теплом.

Також очільник району розповів журналістам про інші проблеми, які вдалося вирішити в освітянській сфері: це і проведення тендеру, який був під зривом, на закупку шкільного автобусу села Станова, капітальний ремонт шкільного автобусу у селі Ракошино та будівництво гаражного приміщення, ремонт актової зали у Чинадіївській ЗОШ.

Реклама

Опісля закарпатські журналісти завітали до села Жнятино, де за сприяння проекту ЄС/ПРООН було виділено кошти на реконструкцію дитячого садка. 

"На прикладі Жнятина та й інших населених пунктів, які брали участь у проекті ЄС ПРООН можна сказати, що успіх села багато в чому залежить від активності його громади. Успішна реалізація таких проектів, а це ремонти та реконструкції соціально значущих об’єктів буде продовжуватися в районі і в наступному році", – каже керівник району.

Крім того, у Жнятині планується добудова школи.

Реклама

Також Сергій Гайдай порушив і задавнену проблему Мукачівщини якість доріг. Він зауважив, що з наступного року при нормальному фінансуванні буде проводитись не ямковий, а капітальний ремонт головних доріг району. "Бо без якісних доріг у район не прийдуть інвестори та туристи", – стверджує Сергій Гайдай.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно