Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородський пункт обігріву вже прийняв 72 відвідувачів

Ужгородський пункт обігріву вже прийняв 72 відвідувачів

Пункт обігріву в Ужгороді, який відкрили напередодні Нового року, 31 грудня, уже прийняв 72 містян. Про це повідомили самі рятувальники, які цілодобово чергують у наметі.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники аварійно-рятувального загону несуть тут службу по двоє, змінюючи один одного щодоби. Працюють чоловіки і вдень, і вночі, то ж у наметі доводиться й ночувати.

Дрова, чай і цукор для пункту обігріву забезпечила міська влада Ужгорода.

Реклама

Нагадаємо, розкласти намет міська влада вирішила після того, як 30 грудня в одному з районів міста на вулиці знайшли тіло 40-річного чоловіка, який помер від переохолодження. Тільки за останні чотири місяці низькі температури призвели до смерті п’яти закарпатців. 

Начальник частини забезпечення та обслуговування аварійно-рятувального загону Олександр Гайчиня відзначив: «В основному надається допомога безпритульним, тим, хто десь хоче обігрітися. Бачите, погодні умови все холодніші. Люди сюди заходять, можуть випити гарячого чаю, обігрітися. Намет буде стояти тут допоки треба буде: до особливої вказівки чи до потепління. При необхідності ми можемо розкласти пункти обігріву в кожному районі, якщо це буде потрібно».

Реклама

Цієї ночі, за прогнозами, нічні температури знизяться до -15 градусів за Цельсієм. Морозну й безсніжну погоду в Ужгороді обіцяють до Різдва. Після Святвечора, 6 січня, температура поступово підвищуватиметься.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно