Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У 2013 році на Закарпатті заплановано придбати житло для 3 сімей людей з інвалідністю

У 2013 році на Закарпатті заплановано придбати житло для 3 сімей людей з інвалідністю

У 2013 році на Закарпатті заплановано придбати житло для 3 сімей людей з інвалідністю
У п’ятницю, 2 серпня, на всеукраїнській селекторній нараді під головуванням міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Темника говорили про...

У п’ятницю, 2 серпня, на всеукраїнській селекторній нараді під головуванням міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Темника говорили про реалізацію в регіонах державних житлових програм, оновлення містобудівної документації та створення служб містобудівного кадастру.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів в. о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо, за програмою пільгового молодіжного житлового кредитування протягом 2012-2013 років видано вже 19 кредитів, десять із яких – у першому півріччі цього року. Загалом на 2013 рік із державного бюджету на програму передбачено виділити 3,31 млн. гривень, з обласного – 2,11 млн.

По програмі «Доступне житло» в Закарпатській області станом на 31 липня укладено вже 30 договорів про надання часткової компенсації відсотків на загальну суму банківських кредитів понад 18 млн. грн. У 2013-му заплановано видати більше півтори сотні таких позик.

Реклама

На кредитування Державної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» за перше півріччя цього року виділено 5 млн. грн. та введено в експлуатацію 30 житлових будинків загальною площею понад 5800 кв.м.

Окрім того, у 2013 році заплановано придбати житло для 3 сімей людей з інвалідністю. Мова йде про 3-кімнатну квартиру в смт Міжгір’я, 4-кімнатну у Рахові та 2-кімнатну в Ужгороді.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно