Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • По шматкам: депутати Мукачівської міськради вирішили здати чергову частину приміщень замку "Паланок" в оренду

По шматкам: депутати Мукачівської міськради вирішили здати чергову частину приміщень замку "Паланок" в оренду

По шматкам: депутати Мукачівської міськради вирішили здати чергову частину приміщень замку "Паланок" в оренду
Сьогодні на сесії Мукачівської міської ради було прийнято рішення, згідно якого було оголошено конкурс з надання права оренди трьох приміщень мукачівського замку «Паланок». Одне з приміщення, яке...

Сьогодні на сесії Мукачівської міської ради було прийнято рішення, згідно якого було оголошено конкурс з надання права оренди трьох приміщень мукачівського замку «Паланок».

ВІДЕО ДНЯ

Одне з приміщення, яке планується здати в оренду, розташоване у середньому дворі замку Паланок. Згідно висновку ФОП Шастун С.Г станом на 31 травня 2013 року ринкова вартість його становить 50 189 гривень без ПДВ. До слова, загальна площа приміщення 23,6 кв.м. Згідно розрахунків у пункті 5 рішення орендна плата одного квадратного метру становить 38 грн 28 коп. Термін оренди – один рік з правом пролонгації.

Ще одне приміщення, яке депутати вирішили здати в оренду, також знаходиться в середньому дворі замку «Паланок». Площа його 30,4 кв. м. Ринкова вартість зазначена у сумі 64 652 гривні без ПДВ. Термін оренди також рік з правом подовження. Орендарям відповідне приміщення дістанеться за 21 грн 27 коп за 1 кв.м.

Реклама

Відповідно до рішення, третє приміщення площею 24,85 кв.м., згідно висновку ТОВ «Бізнес-Консалтинг», вартує 58 492 гривні без ПДВ. Згідно пункту 4 затвердженого рішення розрахункова орендна ставка за використання нерухомого майна з функціональним призначенням становить 42,37 грн за 1 кв.м. Термін оренди – один рік з правом пролонгації. Приміщення знаходиться у верхньому дворі замку.

Варто зазначити, що у двох з трьох проектів рішень депутати вирішили затвердити особливу умову конкурсу: у випадку надання в оренду всього майна середнього двору замку - договір оренди окремого приміщення втрачає чинність.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно