Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Педро" і "Хорвата" суд залишив під вартою, "Нацика" випустили під поруки народних депутатів

"Педро" і "Хорвата" суд залишив під вартою, "Нацика" випустили під поруки народних депутатів

"Педро" і "Хорвата" суд залишив під вартою, "Нацика" випустили під поруки народних депутатів
ВІДЕО ДНЯ

Нічні події в Апеляційному суді Закарпатської області були драматичними. 

Спочатку близько друої години ночі судді вирішили випустити Сергія Тищенка ("Нацика") під поруки народних депутатів України. Опісля до судової зали завели "Хорвата". Останній у своїй промові розповів свою версію подій на Драгобраті.

Реклама

"Ми приїхали на Різдво відпочити. "Хата магната" – це був єдиний заклад, який працював. Ми зайшли, власник бази нас запросив, пригощав нас. Ми спілкувались, він розповів, що він – афганець, розповідали про війну, пили, танцювали. Конфлікт почався, коли ми з’ясували, що власниками цього закладу є люди Медведчука. Потім в нас почалась сварка, яка переросла у бійку. Потім я втратив свідомість, через те, що мене били прикладом по голові. Я не можу виключити, що нам щось підлили – заспокійливе, психотропне або снодійне. Я прийшов до тями від пострілів. "Педро" закрив мене та вони почали в нього стріляти. Нас просто розстрілювали із обріза, пістолета. Багато стріляли, тягали за ноги, кричали "... бандери". Стріляли в "Педро", кричали "вбий його". Потім, коли вже приїхала міліція, нас продовжували бити у присутності співробітників МВС. Ми декілька годин ще лежали на снігу, нас копали ногами по голові, в живіт, били прикладами. Я думав, що я та мої побратими вже ніколи з того "Драгобрату" вже не виїдемо. Через деякий час співробітники МВС замінили нам скотч на наручники...", – сказав "Хорват".

Після наради суд відхилив апеляцію захисту бійця "Правого сектору". На що його побратими з "Правого сектору" висловили побажання зустрітись з головою ОДА Геннадієм Москалем.

Реклама

Після рішення суду в коридорі виникла чергова сутичка. Як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці Тарас Деяк, під час штовханини втекли судді та прокурори.

Затим відбулись переговори із заступником голови Закарпатської ОДА, під час якої було винесено умови – перегляд справ по "Хорвату" та "Педро" або офіційне вибачення Москаля перед "ПС".

Нагадаємо, що суд випустив бійця "Бєса" під поруки народних депутатів України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно