Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Рахівський військовий комісаріат провів тренування з працівниками сільрад

Рахівський військовий комісаріат провів тренування з працівниками сільрад

Рахівський військовий комісаріат провів тренування з працівниками сільрад

Військові Рахівського військового комісаріату 26 лютого провели одноденне навчальне тренування з інспекторами військово-облікових столів населених пунктів району.

ВІДЕО ДНЯ

Збори пройшли на базі Великобичківської селищної ради.

Крім відпрацювання теоретичної частини, яка стосувалась підвищення якості військового обліку, провели тут і показове розгортання пункту збору селищної ради. Такі пункти розгортаються під час проведення мобілізації та покликані забезпечити оповіщення військовозобов’язаних і їх відправку до військового комісаріату або військових частин.

Реклама

– Якою б не була ситуація навколо, ми повинні постійно відточувати свої знання і вміння та бути готовими до будь-яких подій, – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Сергій Тимощук. – Оскільки у населених пунктах району відбулись кадрові зміни серед інспекторів військово-облікових столів, ми вирішили спільно із однією з місцевих рад поділитися досвідом та практичними навичками.

Тут варто відмітити належну підготовку з боку працівників Великобичківської селищної ради під керівництвом голови селища Йосипа Божука.

Реклама

Окрему увагу присутніх звернули на необхідність активнішого роз’яснення місцевим мешканцям умов контрактної служби у Збройних силах України. За словами військових, потенційні контрактники повинні знати, що держава надає значні гарантії тому, хто вступає до війська. Військовий комісаріат готовий до активної роботи із кандидатами в контрактники. Як з тими, що вже мають досвід військової служби та військово-облікову спеціальність, так і особами, які вирішили уперше присвятити себе військовій службі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно