Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вчителька із Закарпаття розробила унікальний формат змішаного навчання

Вчителька із Закарпаття розробила унікальний формат змішаного навчання

Вчителька із Закарпаття розробила унікальний формат змішаного навчання

1 березня краудфандингова платформа "GoFundEd" розпочала свою роботу. Це сервіс, який дозволяє вчителю з будь-якого куточка України знайти фінансові ресурси для потреб класу і реалізувати проекти, що покращують якість викладання та розвивають учнів інноваційним способом.

ВІДЕО ДНЯ

Одним із перших проектів, зареєстрованих на сайті, є проект вчительки Кривської загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів (Хустський район) Тетяни Вакарової. Його назва – "Фізика у новаційному форматі".

"Підвищення мотивації та максимальне залучення до навчання учнів – це основна проблема, яку вирішує даний проект. Учні матимуть змогу використовувати технології для навчання: теорію зможуть вивчати онлайн, а в класі ж – працювати в групах за допомогою ротаційної моделі, покращуючи свої навички, готуючись до майбутнього! Змішане навчання допомогає учням самостійно здобувати знання", – зазначає сама вчителька, анонсуючи свій проект.

Реклама

"Уроки фізики у форматі blended learning дають можливість у навчанні учнів поєднати цікаві предмети у незвичний до сьогодні для сучасної школи спосіб.

Учень вчить на фізиці англійську мову та історію, а, може, фізкультуру й біологію чи географію і це відбувається одночасно! Знання отримуються порційно, але з різних предметів по черзі, в рамках уроку – 45 хвилин, умова – одна спільна риса, наприклад: козаки та їх унікальний винахід –підводний човен, фізика та умови плавання тіл – знову про підводний човен, плюс опис всього нового, вивченого на уроці англійською.

Реклама
Вчителька із Закарпаття розробила унікальний формат змішаного навчання – 01

Маю на меті розпочати розробляти уроки у форматі змішаного навчання, практикуючи цей метод з дітьми на уроках!

Іноді на уроках я шкодую, що знання це не вірусна інфекція, але зараз я розумію, що не треба вірусів, треба – blended learning! Я думаю, що початком будуть учні одного класу, а далі всі кого я навчаю і це, майже, 100 дітей!", – додає Тетяна Вакарова.

Реклама

Вчителька поставила собі за мету зібрати 9225 гривень. Станом на сьогодні 18 доброчинців вже перерахували їй 3665 гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно