Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Студенти визначають 10 першочергових кроків влади

Студенти визначають 10 першочергових кроків влади

Сьогодні відбулась зустріч заступників міського голови Іштвана Цапа та Олександра Білака з головою студентського профкому УжНУ Ростиславом Головчанським та головою студради УжНУ Олександром Варшавою. 

ВІДЕО ДНЯ

Учасники зустрічі погодили умови студентського конкурсу  "Десять першочергових кроків влади, щоб зробити місто кращим" та склад конкурсної комісії. Співголовами комісії, яка визначатиме переможців, погоджено Олександра Білака та Ростислава Головчанського. У ході зустрічі прийнято також рішення щодо відновлення діяльності молодіжної ради при Ужгородській міській раді, – повідомляє Ужгородська міськрада.

Нагадаємо, на необхідності залучення активної молоді до реалізації державної політики, напрацювання важливих для життєдіяльності міста документів та рішень йшлося під час зустрічі Іштвана Цапа з Ростиславом Головчанським та Олександром Варшавою, яка відбулася днями.

Реклама

Лідери університетського студентства, зокрема, схвалили ініціативу міського голови Богдана Андріїва щодо проведення серед студентів УжНУ конкурсу, який буде проведено у контексті початку роботи над опрацюванням Стратегії розвитку Ужгорода.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно