Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Єдиний Центр" відреагував на заяву Геннадія Москаля щодо подій у Мукачеві

"Єдиний Центр" відреагував на заяву Геннадія Москаля щодо подій у Мукачеві

"Єдиний Центр" відреагував на заяву Геннадія Москаля щодо подій у Мукачеві

Закарпатська обласна організація партії "Єдиний Центр" жорстко відреагувала на заяву голови ОДА Геннадія Москаля, у якій очільник краю назвав Мукачево "найгарячішою точкою Закарпаття".

ВІДЕО ДНЯ

"Чергові заяви Геннадія Москаля – ніщо інше, як бажання приховати свої промахи в роботі та некомпетентність у керівництві областю. Від чого саме він намагається відвернути увагу громадськості? Від вражаючих темпів вирубки карпатських лісів? Жахливого стану доріг Закарпаття? Бо навіть міжнародна траса Київ-Чоп у плачевному стані. Від ситуації із контрабандою, яка не лише не зменшилася із приходом ставленика Президента, але і вийшла на новий рівень? Чи може від тісної співпраці із колишніми регіоналами, яких зібрав навколо себе президентський представник?

Тепер звернімо увагу на криміногенну ситуацію: хіба не пан Москаль був призначений в область, щоб навести лад? Та замість того, щоб працювати у цьому напрямку, сприяти розслідуванню мукачівських подій 11 липня 2015 року, ефективно і результативно курувати роботу силовиків, що входить до його функцій, він, навпаки, створив із представниками партії «Відродження» та «Опозиційним блоком» коаліцію, призначив людей із цих політичних сил своїми заступниками, перетворив Закарпатську обласну раду та адміністрацію у політично-клановий проект.

Реклама

Через 8 місяців після його призначення остаточно стало зрозумілим, що Геннадій Москаль не спроможний вести конструктивну роботу із органами місцевого самоврядування, його амплуа і функції – це створити скандал, перевести звичайну господарську роботу у політичне русло, заважати місцевій владі дбати про добробут мешканців.

Якими досягненнями може похвалитися цей політик з часу свого приходу? Чи прозвітував він про свою роботу у області? Які глобальні проекти він запустив? Скільки створив робочих місць? Можна як завгодно обливати брудом місцеві органи влади, але їхню роботу, принаймні, видно, а його, на жаль – ні. Тож, коли чиновник не має видимих результатів – він вдається до банального некомпетентного «відгавкування». Чого варта одна лише заява про Муніципальну поліцію м.Мукачево. Хай пан голова Закарпатської ОДА вивчить функції цього органу, а тоді робить недолугі заяви про те, хто саме повинен займатися правопорядком у місті і кому підконтрольні правоохоронні органи. І якщо посада пана Москаля називається "голова Закарпатської обласної адміністрації", то хай доведе, що він – керівник області, а не лише політичний опонент одного окремо взятого міста. Хай покаже приклад результативності, а не дріб’язкових маніпуляцій та некомпетентності.

Реклама

Єдиний Центр вимагає від голови ОДА навести лад у правоохоронних органах, почати реальну боротьбу зі злочинністю, наркоторгівлею та контрабандою. Нарешті навести лад у лісовому господарстві, зупинити незаконні вирубки лісів.

Вимагаємо зобов’язати дорожні служби відремонтувати дороги в області.

Вимагаємо нарешті почати займатися реальною роботою, яку б могли відчути мешканці та гості нашого чудового краю", – йдеться у заяві "єдиноцентристів".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно