Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Патрульні поліцейські Ужгорода та Мукачева відзвітували за перші 100 днів роботи

Патрульні поліцейські Ужгорода та Мукачева відзвітували за перші 100 днів роботи

Патрульні поліцейські Ужгорода та Мукачева відзвітували за перші 100 днів роботи
Зробили вони це на центральній площі Ужгорода. Такий формат звітування обрали, щоб показати містянам, що національна поліція відкрита до спілкування.
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні патрульні поліцейські Ужгорода та Мукачева відзвітували за перші сто днів своєї роботи. Зробили вони це на площі Театральній в Ужгороді. Такий формат звітування обрали, щоб показати містянам, що національна поліція відкрита до спілкування. Керівник патрульної поліції Юрій Марценишин визнав, що труднощі в роботі нової поліції виникали, і звернувся до громадян з подякою за підтримку та конструктивну критику.

Юрій Марценишин, керівник патрульної поліції:

Реклама

– Були гучні затримання. Переслідування, дорожньо-транспортні пригоди, як з вини водіїв, так і з вини патрульних. Маса конфліктних ситуацій. З вашої сторони були як подяки, так і зауваження та нарікання на нашу роботу. Кожного дня, основуючись на ваші зауваження та пропозиції, і на ті ситуації з якими ми стикаємся, ми намагаємося максимально підвищити свої теоретичні знання і професійні навички, аби викликати у вас повагу і довіру до нової поліції.

За словами очільника патрульної поліції тривожною є ситуація з дорожньо-транспортними пригодами, нетверезими водіями, наркоманією, гральним бізнесом та контрабандою.

Реклама

Начальник головного управління національної поліції у Закарпатській області Сергій Князєв цілком позитивно оцінив роботу новоствореного відділу поліції.

Сергій Князєв, начальник ГУ НП у Закарпатській області:

– Перші дні служби нових патрульних показали, що вдалий старт, це лише початок перебудови всієї правоохоронної системи. Закарпатський старт вийшов вдалим. Це тільки перший крок, адже розбудова і реформа поліції України значно більша, і вона глибша.

Реклама

Також Сергій Князєв зауважив, що до кінця травня на допомогу патрульним поліцейським Ужгорода та Мукачева прийдуть нові переатестовані працівники Національної поліції, адже 240 патрульних поліцейських не можуть цілком забезпечити порядок.

Кращі патрульні поліцейські отримали відзнаки, за гарну службу. Також були оголошені переможці конкурсу шкільного малюнку «100 днів роботи патрульної поліції очима дітей». Для самих патрульних сьогодні свято, далі налаштовані працювати ще з більшою відповідальністю, а труднощі в роботі не лякають.

Юлія Бушко, рядовий поліції:

– Кожна ситуація, яка складається, вона десь важка по-своєму. Але є купа позитивних моментів, від яких хочеться працювати ще більше і більше, які заряджають енергією, дають наснаги розвиватися, вчитися і ставити собі за мету досягати чогось більшого.

Усі охочі мали можливість ознайомитися з технічним оснащенням поліцейських, амуніцією патрульних та службовими автомобілями.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно