Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Років через 20-30 найближчої територіальної різниці між Ужгородом та Мукачевом не буде – Ледида

Років через 20-30 найближчої територіальної різниці між Ужгородом та Мукачевом не буде – Ледида

Років через 20-30 найближчої територіальної різниці між Ужгородом та Мукачевом не буде – Ледида
Років через 20-30 найближчої територіальної різниці між Ужгородом та Мукачевом не буде. Мукачево та Ужгород розбудовуватимуться до того стану, що перетворяться на «один великий центр з дорогами,...

Років через 20-30 найближчої територіальної різниці між Ужгородом та Мукачевом не буде. Мукачево та Ужгород розбудовуватимуться до того стану, що перетворяться на «один великий центр з дорогами, освітленням, інфраструктурою». Такою бачить перспективу розвитку Олександр Ледида, голова Закарпатської ОДА. Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції.

ВІДЕО ДНЯ

«Ужгород на 2/3 території затиснутий кордоном. Розбудовуватися не може. Років 20-30 найближчої перспективи різниці між Ужгородом та Мукачевом не буде. Бо з Мукачева буде йти у цей бік будівництво, з Ужгорода - в інший, - пояснив голова ОДА. - Це буде один великий центр з дорогами, освітленням, інфраструктурою».

За словами Олександра Ледиди, він підтримує затвердження Генплану Ужгорода, про який останнім часом чимало говориться. Щодо розширення меж міста, то керівник області зауважив, що треба дивитися і якщо є пустирі, закинуті території (до прикладу, Великолазівський радгосп), то розбудовувати їх.

Реклама

«Є порядок приєднання, роз’єднання. Він прописаний у законодавстві. Треба була перед тим, як робити генплан, запросити сільських голів представників районної ради, розказати про планомірний розвиток, - каже Олександр Ледида. - У всіх державах йде так».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно