Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В обласному центрі стартувала міжнародна виставка собак

В обласному центрі стартувала міжнародна виставка собак
ВІДЕО ДНЯ

Протягом двох днів, 19 та 20 березня, в Ужгороді у спорткомплексі "Юність" проходить міжнародна виставка собак і сертифікатна виставка собак всіх порід. У виставці беруть участь понад 700 собак: близько 500 з усієї України та 250 з-за кордону, зокрема, Угорщини, Польщі, Румунії, Словаччин, Чехії.

Захід проводить Закарпатське обласне відділення Кінологічної спілки України. Судді , – експерти міжнародного класу з Польщі, Угорщини, Румунії, Сербії, Македонії та України, – зазначає Ужгородська міська рада.

Реклама

Офіційне відкриття виставки відбулося сьогодні. З вітальним словом перед присутніми виступив міський голова Богдан Андріїв, який відзначив, що радий з того, що такий захід відбувається саме в обласному центрі. "Події такого рівня важливі не лише для тих, хто фахово займається розведенням, збереженням чистоти порід собак, а й для всіх ужгородців, особливо підростаючого покоління, щодо поширення та пропагування культури утримання домашніх тварин, ставлення до чотирилапих з любов’ю і терпінням. Виставка – неабияка подія для всіх любителів собак не тільки Ужгорода, а й усього Закарпаття", – мовив Богдан Андріїв.

Керівник обласного відділення Кінологічної спілки Микола Тар відзначив, що захід проходить за підтримки міської влади та особисто мера міста, який зробив дуже багато, щоб ця виставка відбулася, за що йому величезна подяка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно