Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські вогнеборці ліквідували пожежу на заводі "Джейбіл"

Ужгородські вогнеборці ліквідували пожежу на заводі "Джейбіл"

Ужгородські вогнеборці ліквідували пожежу на заводі "Джейбіл"
ВІДЕО ДНЯ

22 березня в с. Розівка Ужгородського району на території ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед» відбулися пожежно-тактичні навчання з ліквідації умовної пожежі, що виникла внаслідок розливу хімікатів у складському приміщенні. Метою тренувань було вдосконалити практичні навички з управління силами та засобами на пожежі, засвоїти оперативно-тактичні особливості об’єктf, а також налагодити взаємодію між підрозділами ДСНС і пожежними формуваннями підприємства.

За легендою навчань, у складському приміщенні заводу стався розлив хімікатів із бочки, внаслідок чого виникла пожежа на площі 50 кв. м. О 9:40 відповідне повідомлення надійшло до Служби порятунку «101». На місце події негайно направили бійців 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород і ДПРЧ-7 м. Чоп. Загалом у навчаннях взяли участь 5 одиниць техніки та 25 чоловік особового складу. До прибуття професійних вогнеборців пожежу за допомогою вогнегасників намагалися ліквідувати члени добровільної пожежної дружини підприємства. Вони ж винесли на вулицю двох постраждалих, яким надали невідкладну долікарську допомогу, –зазначає відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Реклама

Бійці ДСНС, прибувши за викликом, насамперед створили водяну завісу, аби зупинити поширення хмари токсичних речовин. Далі за допомогою піноутворювача рятувальники оперативно ліквідували пожежу на складі з хімікатами. Всі учасники навчань залишилися задоволені результатами дій професійних і добровільних пожежних та намітили плани щодо подібних тренувань на наступний рік.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно