Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді провели відбір претендентів на посаду директора Боздоського парку

В Ужгороді провели відбір претендентів на посаду директора Боздоського парку

В Ужгороді провели відбір претендентів на посаду директора Боздоського парку

Попереднього керівника звільнили на одній із сесій депутати. Вимоги до нового чітко виписали в умовах оголошеного конкурсу.

ВІДЕО ДНЯ

Під час засідання конкурсної комісії були присутні міський голова Богдан Андріїв, його заступник Олександр Габор, в.о. директора департаменту міського господарства Оксана Пайда та місцеві активісти, – йдеться у повідомленні Ужгородської міської ради.

Заслухали п’ятьох претендентів: один із них очолював підприємство у 2007-2010 роках, інший працює на території парку Боздоський приватним підприємцем.

Реклама

Охочі стати керівником пропонували різні підходи: насамперед провести облік території, впорядкувати документацію, зокрема, угоди з підприємцями, визначити місця для нових і прорахувати, скільки їхня діяльність зможе дати надходжень, або ж спочатку виділити місця для залучення нових підприємців, розташування атракціонів, альтанок для відпочинку, кінологічного майданчик тощо.

Відзначалося, що за попереднього керівництва Боздоський на сьогодні "надбав" майже 250 тисяч боргів, доходи у 2015 році впали майже у чотири рази у порівнянні з 2014-м.

Реклама

Наступного тижня конкурсна комісія визначиться, кого з претендентів рекомендувати міському голові для укладання контракту. До речі, контракт укладатимуть короткостроковий. Богдан Андріїв наголосив: новопризначеного керівника через місяць заслухають із залученням громадськості. Також запросив активістів долучатися до розробки планів, що і як робити в обох найбільших парках міста, та допомагати їх втілювати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно