Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Бібліотеки Рахівщини отримали нові набори книг

Бібліотеки Рахівщини отримали нові набори книг
ВІДЕО ДНЯ

Учора, 29 березня, всі 38 сільських бібліотек Рахівщини отримали в дарунок від народного депутата України Василя Петьовки набори художньої літератури.  В переліку книг – видання сучасних українських письменників та світових класиків, творчість яких сьогодні являється часто-густо недоступним для більшості простих читачів. Адже через економічну скруту придбання нових книг для пересічних закарпатців стало майже неможливим.

Читачі Рахівщини відтепер у сільських бібліотеках зможуть ознайомитися з такими творами, як «Іловайськ» Євгена Положія,  «Аеропорт» Сергія Лойко, «Маруся» Василя Шкляра. Безумовну цікавість викличуть твори Еріха Марії Ремарка, Андрія Куркова, Юрія Винничука, Мирослава Дочинця та багатьох інших авторів. Є читанки і для молоді. Особливо слід відзначити книжки під авторством Кузьми Скрябіна, де герой нашого часу описує своє життя.   

Реклама

Знаково, що ця благодійна акція – вручення наборів книг бібліотекам відбулася напередодні проведення у місті Рахів зустрічі з відомими письменниками, яка проходить у рамках акції «Закарпатські діалоги». Варто додати, що про свою творчість говоритимуть Андрій Курков, Євген Положій та Мирослав Дочинець. Їхні твори теж поповнили бібліотечні фонди гірського району.

Бібліотекарі висловили вдячність народному депутату Василю Петьовці за отримані набори книг. Наголосили, що не пам’ятають, аби за останні десятиліття хтось так опікувався читачами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно