Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правоохоронці висадили в Ужгороді сакури в пам’ять про загиблого колегу

Правоохоронці висадили в Ужгороді сакури в пам’ять про загиблого колегу

Правоохоронці висадили в Ужгороді сакури в пам’ять про загиблого колегу
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в Ужгороді кілька десятків працівників поліції, на чолі з її очільником Сергієм Князєвим і мером міста Богданом Андріївим, провели акцію пам’яті – садили сакури на  вулиці Боб’яка, яка названа на честь загиблого правоохоронця.   

Майор Микола Боб’як, колишній начальник карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції, загинув у березні 1994 року від кулі злочинця. Пам’ять про нього свято бережуть всі ці роки закарпатські правоохоронці, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Реклама

– У моєму рідному місті Білій Церкві на Київщині був застрелений злочинцями начальник карного розшуку, – каже начальник ГУНП в Закарпатській області полковник Сергій Князєв. – В Ужгороді в 1994 році від кулі злочинців теж загинув начальник карного розшуку майор Микола Боб’як. Ця вулиця носить ім’я загиблого міліціонера. Ми перейшли у поліцію, але повинні пам’ятати про тих, хто віддав своє життя за здоров’я і спокій громадян. І ось ці висаджені сакури на вулиці Боб’яка будуть пам’яттю про життя й добрі вчинки правоохоронців.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв подякував очільнику поліції за таку благородну ініціативу й зауважив, що ці сакури невдовзі зацвітуть і милуватимуть око ужгородців і гостей міста. А подібні акції, запевнив міський голова, проводитимуться й надалі.

Реклама

Сама справа зайняла в правоохоронців небагато часу – хвилин двадцять, після чого вони повернулися до служби. Однак висаджені деревцята сакур десятки років милуватимуть око краян і будуть пам’яттю про загиблого героя.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно