Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Донецькі журналісти ознайомились із життям переселенців на Закарпатті

Донецькі журналісти ознайомились із життям переселенців на Закарпатті

Донецькі журналісти ознайомились із життям переселенців на Закарпатті
ВІДЕО ДНЯ

1 квітня в Закарпатській обласній державній адміністрації відбулося засідання регіонального штабу Закарпатської області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО. Окрім представників установ та відомств також взяли участь мас-медійники Донецької області.

Даний захід відбувся в рамках проекту «Формування проактивної громадської позиції у мешканців Донеччини та покращення представленості регіону завдяки прес-турам та інформаційно-просвітницькій кампанії у ЗМІ». Його ініціатором виступила  громадська організація «Донецький прес-клуб», – зазначає У ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Під час засідання присутні розглянули ряд важливих питань, що стосуються соціального забезпечення громадян України, які переміщуються із тимчасово окупованої території та районів проведення АТО. Серед яких: пенсійне та медичне забезпечення, а також покращення побутових умов.

Як зазначив у свої доповіді заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Богдан Ількович, регіональним штабом в області було зареєстровано 4697 осіб з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО. Станом на 31 березня поточного року на території області перебуває 4078 осіб ( з них 3797 чоловік з Луганської та Донецької областей  та  281-з АР Крим). За період роботи регіонального штабу, 619зареєстрованих осіб виїхали за межі області (168 повернулись в Луганську, 319 - в Донецьку та 132 особи виїхали в інші області або за кордон).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно