Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Облрада виділила дотаційні кошти на реконструкцію Ужгородського аеропорту

Облрада виділила дотаційні кошти на реконструкцію Ужгородського аеропорту

Облрада виділила дотаційні кошти на реконструкцію Ужгородського аеропорту

Відповідне рішення більшістю голосів прийняли на черговому засіданні Закарпатської облради. У проекті рішення йдеться, що гроші будуть спрямовані на «реконструкцію інфраструктури аеродрому, відновлення асфальтобетонного покриття аеродрому (злітно-посадкової смуги, руліжних доріжок та перону); сертифікацію аеропортової діяльності; оснащення протипожежними та аварійно-рятувальними технічними засобами, придбання спецтехніки, збільшення статутного капіталу на приріст обігових коштів».

ВІДЕО ДНЯ

Всі 67 мільйонів мають бути виділені та використані цього року. 24 мільйони гривень буде виділено із обласного бюджету, решта – майже 43 мільйони із державного фонду регіонального розвитку.

Однак при звіті надходжень прибутку до бюджету від оренди та діяльності комунальних підприємств з’ясувалося, що фактично злітна смуга розпайована міською владою Ужгорода ще у 2008 році. Про це заявив Геннадій Москаль, голова Закарпатської ОДА.

Реклама

«Новий керівник аеропорту про таку ситуацію дізнався за два дні, а ви (звернувся голова ОДА до Міци Владислава – керівника управління з питань забезпечень повноважень щодо управління об’єктами спільної власності виконавчого апарату обласної ради) вже рік працюєте і не знаєте про цю ситуацію. Наша «Фармація», де 22 державні аптеки за рік заробили лише 25 тисяч гривень – це абсурд. Вас треба звільнити», – сказав голова Закарпатської ОДА.

Звіт перетворився на аргументовані нападки до керівника. В залі депутати запропонували звільнити Владислава Міцу та визнати його діяльність незадовільною.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно