Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Кращих випускників УжНУ пропонують працевлаштувати у Мукачівській міськраді

Кращих випускників УжНУ пропонують працевлаштувати у Мукачівській міськраді

Кращих випускників УжНУ пропонують працевлаштувати у Мукачівській міськраді

Сьогодні в Ужгородському національному університеті відбулася зустріч представників міської влади Мукачева з студентами випускних курсів. Влада планує залучити до розбудови міста активну молодь з усіх куточків області, яка зможе реалізувати свій потенціал.
Заступник Мукачівського міського голови-начальник управління міського господарства Віталій Гільтайчук зазначив, що міська влада пропонує унікальну програму стажування задля залучення молоді до роботи в органах місцевого самоврядування на благо громади міста Мукачева та для формування резерву молодих, кваліфікованих кадрів.

ВІДЕО ДНЯ

Після презентації проектів міськради Віталій Гільтайчук розповів яких саме фахівцям пропонується робота. Йдеться про фінансистів, менеджерів, інженерів, архітекторів, юристів, землевпорядників та інших, – зазначає Мукачівська міська рада.

«Міська рада робить ставку на молодих фахівців, адже саме вони здатні додати темпи розвитку, можуть привнести нове бачення у розвиток міста. Ми готові запропонувати стажування у містах-партнерах Мукачева ЄС. Керівництво міста – це люди віком 20-30 років. Тому з вами будуть контактувати майже ровесники. Мукачево розробляє заявки на грантові проекти, які будуть реалізуватися коштом ЄС. Буде можливість співпрацювати з менеджерами європейських проектів. Після стажування та перших місяців роботи розмір зарплати буде суттєво збільшений – в залежності від результату роботи. Робота в Мукачівській міськраді – це стартовий майданчик для кар’єрного росту. Тут ви зможете здобути досвід, який знадобиться у майбутньому. В Мукачеві впроваджують кращі проекти, аналогів яких інколи нема навіть в країні. Влада працює виключно на громаду, а всі кроки є публічними. Наш намір – побудувати місто європейського зразка», – звернувся до студентів Віталій Гільтайчук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно