Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чопський прикордонний загін урочисто демобілізував військових

Чопський прикордонний загін урочисто демобілізував військових

Чопський прикордонний загін урочисто демобілізував військових
ВІДЕО ДНЯ

25 березня 2016 року Президентом України був підписаний Указ №115/2016 «Про звільнення в запас військовослужбовців військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, призваних відповідно до Указу Президента України від 21 липня 2014 року № 607 та під час першої черги часткової мобілізації відповідно до Указу Президента України від 14 січня 2015 року № 15».

Учора в Чопському прикордонному загоні відбулися заходи з нагоди вшанування військовослужбовців, які звільняються в запас. В урочистостях взяли участь заступник начальника Західого регіонального управління полковник Костянтин Безпалько та персонал прикордонного загону, – інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Реклама

Так, 170 військовослужбовців, призваних по 4 хвилі мобілізації, стояли в строю під час урочистих заходів. 20 офіцерів та 150 військовослужбовців, сержантського та рядового складу, з відповідальністю віднеслися до поставлених завдань. Час проведений в Чопському прикордонному загоні – був для них не лише перевіркою вміння працювати в незвичних умовах, але і новим життєвим досвідом. Разом з тим, багатьом з військовослужбовців, які звільняються, довелось виконувати обов’язки в зоні проведення антитерористичної операції.

Під час заходу прикордонників було нагороджено грамотами, листами подяки. Кращі уже сьогодні отримають довідки про завершення служби за мобілізацією і відправляться додому до своїх рідних та близьких. 12 військовослужбовців виявили бажання залишитись та продовжувати служити у прикордонному відомстві, і уже 9 з них підписали контракт про продовження служби.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно