Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Рахівщині планують завершити будівництво дитячого садочка

На Рахівщині планують завершити будівництво дитячого садочка

На Рахівщині планують завершити будівництво дитячого садочка

Відкриття дитячого закладу дасть змогу переїхати дітям у нову оселю, відкрити 3-4 групи, навіть одну сформувати з маленьких румунів.

ВІДЕО ДНЯ

У ході першого пленарного засідання третьої сесії облради крайовий обранець Михайло Бойчук звернувся з депутатським запитом щодо виділення коштів з обласного бюджету на завершення будівництва та введення в експлуатацію дитячого садка в с.Водиця, Рахівського району, – інформує прес-служба Закарпатської облради.

У зв’язку з відсутністю приміщення, на сьогодні 30 маленьких жителів Водиці перебувають в орендованому будинку та мріють про свою дитячу оселю.

Реклама

За сприяння облради та облдержадміністрації торік виділено з обласного бюджету 1 млн 250 тис грн., які використані за призначенням. Залучались і кошти сільського бюджету – півмільйона, та районного – 250 тисяч грн. Однак для завершення будівництва дитячого садка у гірській глибинці цього замало: готовність об’єкту лише 70 %.

Тому Михайло Бойчук просить виділити на ці цілі з обласного бюджету 2 млн грн.

Реклама

– Ми дуже розраховуємо на підтримку депутатів обласної ради, оскільки на цю будівлю, яку ми орендуємо, господарі мають інші плани, – каже голова Водицької сільської ради Іван Ватрала. – Відкриття цього закладу дасть змогу переїхати діткам у свою оселю, відкрити нові групи, а діток вистачить на 3-4 групи, навіть одну сформувати з маленьких румунів.

Депутати облради підтримали запит Михайла Бойчука та ухвалили відповідне рішення і направили його в облдержадміністрацію. Контроль за його виконанням поклали на виконавчий апарат облради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно