Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ілля Токар та Іван Михайло привітали дітей Мукачівщини зі святами (ФОТО)

Ілля Токар та Іван Михайло привітали дітей Мукачівщини зі святами (ФОТО)

Ілля Токар та Іван Михайло привітали дітей Мукачівщини зі святами (ФОТО)
Напередодні Нового року та Різдва Христового свят голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар звернувся до всіх представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських...

Напередодні Нового року та Різдва Христового свят голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар звернувся до всіх представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, підприємницьких структур та релігійних конфесій району знайти можливість привітати дітей зі святами. Особливу турботу посадовець просив проявити до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, із багатодітних, прийомних, опікунських та малозабезпечених сімей.

ВІДЕО ДНЯ

За доброю традицією 500 учнів, серед них: 227 переможців районного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад та учнівських конкурсів, 23 лідери учнівського самоврядування та 250 учнів пільгової категорії загальноосвітніх навчальних закладів району відзначені Мукачівською райдержадміністрацією та районною радою подарунками та солодощами.

Також керівники району - Ілля Токар та Іван Михайло передали подарунки для дитячих будинків. Так, на прохання Чинадіївського дитячого будинку для новоствореної команди придбані футбольні форми та м’ячі. Учням Домбоківської спеціалізованої школи – інтернату під ялинку подарували спортивний інвентар та шведську стінку.

Реклама

Не обійшли увагою голова Мукачівської райдержадміністрації та районної ради і вихованців будинків сімейного типу, яких на території Мукачівщини створено три. Всі ці дітлахи до свят отримали солодощі та фрукти

Мукачівська РДА

Реклама
Ілля Токар та Іван Михайло привітали дітей Мукачівщини зі святами (ФОТО) – 01
Ілля Токар та Іван Михайло привітали дітей Мукачівщини зі святами (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно