Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правоохоронці Мукачівщини відвідали навчальні заклади міста та району (ФОТО)

Правоохоронці Мукачівщини відвідали навчальні заклади міста та району (ФОТО)

Правоохоронці Мукачівщини відвідали навчальні заклади міста та району (ФОТО)
Напередодні відзначення 21-річниці Дня міліції правоохоронці Мукачівського міського відділу (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукачівського району) міліції відвідали ряд навчальних закладів....
ВІДЕО ДНЯ

Напередодні відзначення 21-річниці Дня міліції правоохоронці Мукачівського міського відділу (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукачівського району) міліції відвідали ряд навчальних закладів. Разом з цим по навчальних закладах області перші дні грудня присвячені правовому вихованню молодого покоління.

Для кожного свідомого школяра чи студента зустріч з правоохоронцями – це нагода почути щось нове, цікаве і корисне. Так, в рамках зустрічей проведено змістовну роботу, адже у кожній школі пройшли заходи – виховні години, засідання правових клубів, "круглих столів" за участі правоохоронців.

Реклама

Працівниками Мукачівського міського відділу (з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району) було проведено виступи у Мукачівському професійному аграрному ліцеї ім. М. Данканича, професійних училищах №8, №3, ліцеї сфери і послуг, спеціалізованій школі для сліпих і слабозорих м. Мукачева та загальноосвітніх закладах Мукачівського району. В ході лекцій-бесід ст. о/у кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Юрій Муха та о/у кримінальної міліції у справах дітей капітан міліції Марина Ільтьо молодим людям розповіли про правову політику в державі, стан законності і правопорядку в місті Мукачеві та області загалом. Також студентській молоді були наведені приклади порушення неповнолітніми норм чинного законодавства. Як доводиться відповідати підліткам та їхнім батькам за проступки своїх дітей.

На кожній зустрічі працівники міліції наголошували, що за нормами права виховується нове покоління, твориться добро та справедливість. Для цього необхідно, аби не лише фахівці-юристи, але й кожна людина була освічена в праві, щоб кожний не лише знав, але й умів застосовувати правові знання.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно