Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З нагоди Дня пам’яті та примирення ужгородці запалять небесні ліхтарики

З нагоди Дня пам’яті та примирення ужгородці запалять небесні ліхтарики

З нагоди Дня пам’яті та примирення ужгородці запалять небесні ліхтарики

Увечері 8 травня до Дня пам’яті та примирення в Ужгороді на площі Театральній відбудеться тематичний концерт, участь в якому візьмуть провідні колективи концертних установ та мистецьких навчальних закладів Закарпаття. А після хвилини тиші ужгородці запалять та випустять у небо сотні ліхтариків. Про це повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

ВІДЕО ДНЯ

У понеділок, 9 травня, до Дня Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні в Ужгороді відбудеться покладання квітів до підніжжя пам’ятника «Україна – визволителям» на українсько-словацькому кордоні та до пам’ятника «Добровольцям Закарпаття – учасникам Другої світової війни».

Після цього ветерани, керівники області, представники громадськості сформують загальноміську колону, яка рушить до Пагорба Слави. Там відбудеться мітинг-реквієм та покладання квітів до Вічного вогню.

Реклама

У Закарпатській облдержадміністрації наголошують, що урочистості з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбудуться в усіх районах та містах області.

Також 7-9 травня в Ужгороді пройдуть шаховий турнір та турнір з дзюдо, присвячені Дню Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні.

Реклама

Натомість, як повідомили в Ужгородській міській раді, жодної заявки на проведення масових заходів 8 та 9 травня від політичних партій та громадських організації поки що не надійшло. Але у мерії зазначають, що нерідко відповідні заявки організатори подають безпосередньо у день проведення акцій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно