Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На двох площах Ужгорода не буде зовнішньої реклами

На двох площах Ужгорода не буде зовнішньої реклами

Об’єктів зовнішньої реклами (білбордів, призматрона, бек-лайтів) навколо кругів на площах Б.Хмельницького та Дружби Народів більше не буде. Таке рішення прийняли сьогодні члени виконкому. Відповідно до нього, суб’єкти підприємництва повинні демонтувати рекламні конструкції до 1 червня 2016 року.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначалося, значна кількість рекламних площин, встановлених на таких відрізках дорожньої смуги, незалежно від бажання водія, відволікають на декілька секунд його увагу від дорожньої ситуації та негативно впливають на сприйняття водіями технічних засобів організації дорожнього руху, вимагають додаткової фіксації погляду водія та збільшення часу його реакції під час керування автомобілем, що в свою чергу створює передумови до виникнення дорожньо-транспортних пригод, – йдеться у повідомленні Ужгородської міської ради.

Крім того, суттєва концентрація рекламних площин на вказаних ділянках спотворює зовнішній вигляд міського середовища та створює відчуття захаращення. Наголошувалося, що правильність розміщення рекламоносіїв у смугах відведення автомобільних доріг суттєво впливає на безпеку дорожнього руху, можливість якісного технічного та санітарного утримання доріг та на якість послуг, які надаються учасникам дорожнього руху.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно