Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У пункті пропуску "Ужгород" проведено анонімне опитування

У пункті пропуску "Ужгород" проведено анонімне опитування

У пункті пропуску «Ужгород» прикордонники спільно з представниками ЗМІ провели моніторинг громадської думки про якість роботи Державної прикордонної служби України та ступінь довіри до неї з боку учасників міжнародного руху.

ВІДЕО ДНЯ

Опитування проводилось шляхом анонімного анкетування громадян під час перетину ними державного кордону України, – повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Такі опитування проводяться регулярно, оскільки дозволяють визначити рівень якості прикордонного контролю та професійної діяльності прикордонників. Головна мета заходу – це вдосконалення пропускних операцій, протидія протиправній діяльності в пунктах пропуску та дотримання  відомчих стандартів культури прикордонного контролю.

Реклама

Відтак, для проведення моніторингу прикордонники використовували спеціальні анкети в 2-х мовних варіантах: українському та словацькому. При в’їзді у пункт пропуску кожний подорожуючий отримував анкету, заповнював її та залишав у скрині анкетувань. Таким чином кожний учасник міжнародного руху мав змогу оцінити професійну діяльність правоохоронців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно