Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді відзначили 150-річчя Закарпатської обласної клінічної лікарні

В Ужгороді відзначили 150-річчя Закарпатської обласної клінічної лікарні

В Ужгороді відзначили 150-річчя Закарпатської обласної клінічної лікарні

У четвер, 19 травня, в Ужгороді в облмуздрамтеатрі відбулися урочистості з нагоди 150-річчя Закарпатської обласної клінічної лікарні, участь в яких взяли керівники краю – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс.

ВІДЕО ДНЯ

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської облради.

- Сьогодні ми відзначаємо славний ювілей обласної лікарні, основоположником якої був відомий хірург Андрій Новак. Сто п’ятдесят років – це ціла епоха для закладу, це історія становлення колективу. Це історія медичної галузі нашого краю, – зазначив у своїй промові головний лікар обласної лікарні Юрій Яцина.

Реклама

Він висловив слова щирої вдячності медичному персоналу, який фахово лікує пацієнтів, вкладає душу і знання та рятує найцінніше – життя.

Окрема шана і подяка була висловлена ветеранам-медикам, котрі у різні роки віддавали своїх навики і вміння таким потрібним закарпатцям професіям.

Реклама

Виступаючи перед поважною публікою, Геннадій Москаль привітав колектив обласної лікарні з ювілейною датою та побажав всім міцного здоров’я, нових досягнень у роботі та добробуту. «Нехай всі пацієнти видужують, бо ж недаремно кажуть, що нема більшої цінності, ніж здоров’я і людське життя», – підкреслив Геннадій Геннадійович.

– Нині обласна клінічна лікарня є своєрідною візитною карткою закарпатської медицини. Постійно удосконалюється медична база, зростає фаховий рівень персоналу, – мовив Михайло Рівіс. – Депутатський корпус обласної ради спільно з виконавчою владою ставить передусім завдання забезпечити доступність медичної допомоги всім верствам населення, поліпшення якості її надання, у тому числі високоспеціалізованої. Адже система охорони здоров’я нашої області представлена широкою мережею лікувально-профілактичних закладів, переважною більшістю яких ми небезпідставно можемо пишатися.

Далі керівники краю вручили відзнаки. Так, за значний особистий внесок у розвиток медицини краю, вагомі досягнення у професійній діяльності, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 150 – річчя Закарпатської обласної клінічної лікарні ім.Андрія Новака спільною відзнакою обласної ради та обласної державної адміністрації – нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» нагороджено Йосипа Турака – лікаря-комбустіолога опікового відділення Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. Андрія Новака.

Реклама

Почесними грамотами облради нагороджено Михайла Кобаля – завідувача патолого-анатомічного відділення Закарпатської обласної клінічної лікарні ім.Андрія Новака та Агнету Ходанич – керівника служби з охорони праці та техніки безпеки Закарпатської обласної клінічної лікарні ім.Андрія Новака.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно