Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вячеслав Шутко розпочав зустрічі з виборцями у рідному місті

Вячеслав Шутко розпочав зустрічі з виборцями у рідному місті

Вячеслав Шутко розпочав зустрічі з виборцями у рідному місті
Опрацювавши усі сто сільських населених пунктів виборчого округу №69, кандидат у народні депутати України від Партії регіонів Вячеслав Шутко почав проводити зустрічі з мешканцями мукачівських...

Опрацювавши усі сто сільських населених пунктів виборчого округу №69, кандидат у народні депутати України від Партії регіонів Вячеслав Шутко почав проводити зустрічі з мешканцями мукачівських мікрорайонів. «Я навмисне залишив рідне місто, так би мовити, «на десерт», бо тут мене вже знають, – розповідає він. – Найперше, це клієнти нашого підприємства «ДВС-САТ», які користуються послугами кабельного телебачення та Інтернету. А також мої рідні, друзі, колеги по партії, по громадській роботі, підприємці – члени профспілкової організації «Партнер», колеги зі спортивних секцій».

ВІДЕО ДНЯ

Протягом вихідних пройшли зустрічі з мешканцями Підгорян (Закарпатська, Верді, Індустріальна) та Шипки.

Найбільше занепокоєння у мешканців міста викликають відсутність дитячих майданчиків, вуличного освітлення, стан доріг, тротуарів, під’їздів. Так звані кооперативні будинки взагалі залишені напризволяще – з дірявими дахами, пліснявими підвалами, без дверей та вікон, з неремонтованими та неосвітленими під’їздами.

Реклама

«Як ви вже, напевне, знаєте, майже усі житлово-експлуатаційні контори є в руках приватників, – розповів Вячеслав Ласлович. – Будемо сподіватись, що з їх приходом ситуація покращиться – принаймні, мешканці Росвигова вже починають відчувати зрушення у кращу сторону. Але справа в тому, що кошти на капремонт ЖЕКам усе одно повинна виділяти міська влада. Судячи з того, що у них немає грошей навіть на захищені статті – працівникам «Водоканалу» вже на кілька місяців затримують зарплату – міська влада Мукачева переживає глибоку кризу».

Мешканці мікрорайону Шипка справедливо обурюються: «В'ячеславе Ласловичу, поясніть нам – ми село чи частина міста? Коли мова йде про тарифи на перевезення, то з нас беруть по 3.50 грн, як до села, а коли ми просимо відкрити 10-11 клас у нашій школі, чи амбулаторію, то кажуть, що ви не село, вам не належить цього робити…»

Реклама

«Звичайно, з таких поглядів, вам краще бути селом, – пожартував Вячеслав Шутко. – Але ви залишаєтесь містом, хоч ваші проблеми влада Мукачева відверто ігнорує. Вихід з ситуації є – це самоорганізація. Потрібні активні люди, які б разом лобіювали інтереси вашої громади з депутатами різних рівнів. Зараз такий час, що сам ніхто до вас не прийде робити порядок на Шипці. Щось нам вже вдалося зробити разом – це і вуличне освітлення, і ремонт школи, дитячого майданчика. Але для того, щоб і міська влада долучилася до благоустрою та почула про проблеми вашого мікрорайону, треба постійно «гримати у двері». Я зі свого боку прикладу усіх зусиль, щоб Шипка стала елітним мікрорайоном Мукачева, а не забутою провінцією».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно