Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські депутати написали відкритого листа щодо стрілянини в обласному центрі

Ужгородські депутати написали відкритого листа щодо стрілянини в обласному центрі

Ужгородські депутати написали відкритого листа щодо стрілянини в обласному центрі

Прес-служба Ужгородської міської ради оприлюднила відкритий лист міських депутатів щодо стрілянини, яка сталась у центрі міста.

ВІДЕО ДНЯ

"Події, що сталися 18 травня 2016 року на пл. Театральній на території комплексу будівель колишнього ресторану «Корона» за участі двох депутатів Ужгородської міської ради, викликали обурення громадськості та призвели до соціального резонансу не тільки в місті, але й за його межами.

Ужгород має свою непросту біографію, але завжди залишався толерантним і доброзичливим містом. Вважаємо, що елементарні людські моральні цінності та права і гідність кожної людини мають бути непорушними, як непорушним має бути і Закон!

Реклама

Ми, депутати Ужгородської міської ради, засуджуємо будь-які дії, які призводять до виникнення конфліктних ситуацій, подібних тій, яка мала місце на пл. Театральній, і закликаємо вирішувати спірні питання цивілізованим, законним шляхом.

Враховуючи вищевказане, звертаємося до правоохоронних органів вжити всіх необхідних заходів для всебічного та об’єктивного розгляду резонансної справи і просимо поінформувати раду про хід її розслідування на черговій сесії міської ради, яка відбудеться 31 травня 2016 року.

Реклама

Просимо вважати зазначений лист офіційним зверненням депутатів Ужгородської міської ради VІІ скликання", – йдеться у листі обранців обласного центру.

Нагадаємо, що у середу депутат Ужгородської міської ради кількаразовими пострілами влучив у помічника депутата Романа Богуславського Євгена Рахімова.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно