Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прикордонники Закарпаття разом з силовиками радились щодо забезпечення ритмічної роботи пунктів пропуску

Прикордонники Закарпаття разом з силовиками радились щодо забезпечення ритмічної роботи пунктів пропуску

Прикордонники Закарпаття разом з силовиками радились щодо забезпечення ритмічної роботи пунктів пропуску

Учора, у відділі прикордонної служби «Ужгород», відбулася координаційна нарада з представниками силових структур та ЗМІ за ініціативи прикордонників. Основним завданням даного заходу було обговорення питань щодо забезпечення ритмічної роботи пунктів пропуску у літній туристичний сезон, пропуск через державний кордон футбольних фанів та вболівальників чемпіонату Європи з футболу, та питання щодо вивчення можливості та доцільності розмежування смуг руху для автомобілів з українською та іноземною реєстрацію.

ВІДЕО ДНЯ
Прикордонники Закарпаття разом з силовиками радились щодо забезпечення ритмічної роботи пунктів пропуску – 01

Так, за одним столом зібралися представники Закарпатської ОДА, Державної прикордонної служби та Державної фіскальної служби. У ході обговорення було вирішено, що у разі різкого накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску, з метою забезпечення ритмічності пропускних операцій, створення комфортних умов для перетину кордону,  правоохоронцями буде вжито ряд заходів, зокрема маневр потоків транспортних засобів шляхом перерозподілу смуг для руху транспортних засобів та, за необхідності, запровадження реверсного руху, – інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Реклама

Разом з тим, під час наради заступник начальника відділу прикордонного контролю Чопського загону Сергій Володимирович Шинкарьов зазначив: «Загалом було проаналізовано, що від 60 до 80 процентів транспортних засобів перетинають державний кордон у пункті пропуску «Ужгород» саме з іноземною реєстрацією. Тому, до закінчення реконструкції пункту пропуску, канали руху для перетинання кордону залишаються без змін, оскільки це може вплинути на появу ще більших черг на кордоні».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно