Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З 1 серпня в Ужгороді зросте тариф на водопостачання

З 1 серпня в Ужгороді зросте тариф на водопостачання

Ужгородська міська рада оприлюднила звернення до громадян щодо підвищення тарифів на водопостачання.

ВІДЕО ДНЯ

"Шановні ужгородці!

КП «Водоканал м.Ужгорода» намагається робити усе від них залежне для покращення якості послуг водопостачання та водовідведення, обслуговування абонентів, переходу на більш прогресивні методи спілкування та співпраці між споживачем та надавачем послуг.

Реклама

На жаль, загальнодержавні обставини, що не залежать від нас, змушують підприємство ініціювати підвищення тарифів. Як неодноразово інформувалося, це пов’язано з постійним зростанням вартості складових (витрат) які і формують структуру тарифу. Зокрема, постійно зростає вартість електроенергії, яка складає левову частку у собівартості послуг із водопостачання та водовідведення – близько 50%. Зростають і ціни на інші матеріальні ресурси, без яких неможливе функціонування підприємства.

Із 1 серпня цього року планується підвищення тарифів. Протягом останніх двох місяців зафіксовано суттєвий спад рівня оплати ужгородцями спожитих послуг при одночасному збільшенні обсягів споживання води у літній період. Накопичуються борги, які можуть призвести до неспроможності КП «Водоканал м.Ужгорода» оплатити використану електроенергію, і, як наслідок, відключення об’єктів водопостачання та водовідведення від енергопостачання.

Реклама

Тому звертаємося до ужгородців та жителів навколишніх сіл із переконливим проханням сплатити за спожиті послуги. Абонентам, які тривалий час не надавали інформацію про обсяги споживання (покази лічильників), наполегливо рекомендуємо це зробити – для правильних розрахунків за відповідними тарифами, щоб нарахування не проводилося пізніше за вищою ціною. Споживачам, у яких накопичилися значні борги, надається можливість їх розстрочення.

Шановні ужгородці! Сподіваємося на порозуміння і на те, що внаслідок наших спільних зусиль місто та населені пункти району не залишаться без води та відведення стоків", – йдеться у зверненні міськради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно