Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві адвокати Закарпаття зібрались на семінар

У Мукачеві адвокати Закарпаття зібрались на семінар
ВІДЕО ДНЯ

9 липня 2016 року в м. Мукачеві в готельно-ресторанному комплексі «Інтурист» відбувся спільний семінар Національної асоціації адвокатів України та Спілки адвокатів України з підвищення кваліфікації для адвокатів Закарпаття. З вітальним словом до учасників семінару виступив Голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош. По темах семінару виступили доповідачі: Дроздов Олександр Михайлович – адвокат, Голова ВКДКА України, Перший проректор ВША НААУ, к.ю.н., доцент; Ситников Олександр Федотович –суддя Вищого адміністративного суду України; Крупнова Любов Василівна – адвокат, к.ю.н., докторант, Голова АО «Крупнова і партнери»; Гончаров Михайло Сергійович – адвокат, партнер АО «Колегія адвокатів України»; Назаренко Діана Леонідівна – адвокат (Київ).

За результатами проведення семінару та його підсумками відбулась видача сертифікатів про підвищення кваліфікації, – повідомляє прес-служба органів адвокатського самоврядування Закарпаття.

Реклама

Також від імені адвокатів Київської області за дорученням Голови КДКА Київської області Галини Ковбасинської Любов Крупнова вручила Олексію Фазекошу картину, присвячену трагічним подіям на Майдані та Небесній Сотні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно