Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • П’яний ДАІшник, який вчора врізався у дитсадок, до цього на Хустщині також п’яним "влетів" у зустрічне авто

П’яний ДАІшник, який вчора врізався у дитсадок, до цього на Хустщині також п’яним "влетів" у зустрічне авто

П’яний ДАІшник, який вчора врізався у дитсадок, до цього на Хустщині також п’яним "влетів" у зустрічне авто
Фото: Мукачево.нет

Учорашнє «п’яне» ДТП в Ужгороді спричинив співробітник, якого раніше було звільнено за аналогійний злочин, але поновлено судом. 

ВІДЕО ДНЯ

Даний працівник екс-ДАІ 13 лютого 2016 року вчинив аварію у Хустському районі. Будучи на підпитку, він виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з зустрічним авто. Неблагонадійного співробітника було звільнено, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

11 травня Ужгородський міськрайонний суд визнав його винним у скоєнні кримінального правопорушення за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) і призначив йому штраф у розмірі 3400 гривень.

Реклама

Однак винуватець аварії не змирився з таким ходом подій і подав апеляцію. Суддя апеляційного суду в Закарпатській області від 2 червня скасував рішення Ужгородського міськрайонного суду і тим самим фактично виправдав порушника закону, що і стало підставою для його поновлення на роботі.

Виходячи з того, що даний працівник скомпрометував себе, йому була дана пропозиція не поновлюватися і написати заяву на звільнення, однак він відмовився. Кілька тижнів тому ця особа приступила до служби у роті дорожньої патрульної служби з обслуговування доріг державного значення.

Реклама

Належних висновків співробітник роти ДПС не зробив і допустив чергове правопорушення. Учора, 21 липня, порушник не зупинився на вимогу патрульних і спробував втекти, але не впорався з керуванням і влетів у дитячий садок, знісши паркан. У водія виявили у крові 2,5 проміле алкоголю. Крім того, дозволяв собі нецензурно висловлюватися та погрожувати журналістам.

Сьогодні цього працівника, який не вперше зганьбив честь мундира, – звільнено, а його діянням буде надана кваліфікована оцінка в рамках кримінального провадження. 

"Він хотів бути відомим, ми зробимо його відомим. Дякуємо журналістам за роботу та засуджуємо дії працівника, який намагався перешкодити вашій професійній діяльності. Впевнені, він ще й за це нестиме покарання. Благо, що на дитмайданчику в той час нікого не було і ніхто не постраждав. Сподіваємося, що цього разу йому не вдасться утекти від відповідальності. Також негідно прикриватися АТО і паплюжити чесне ім’я захисників Батьківщини. Коли щодня ми отримуємо сумні звістки зі сходу України, коли зустрічаємо своїх побратимів на колінах і прощаємося з ними навіки", - прокоментував т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Степан Довгунь.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно