Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Рятувальники відзвітували про роботу з ліквідації наслідків буревію в Ужгороді

Рятувальники відзвітували про роботу з ліквідації наслідків буревію в Ужгороді

Рятувальники відзвітували про роботу з ліквідації наслідків буревію в Ужгороді
ВІДЕО ДНЯ

26 липня через погіршення погодних умов, які супроводжувалися сильними опадами та поривами вітру, відбулося падіння дерев із негативними наслідками.

О 16:42 в оперативно-рятувальну службу повідомили про падіння дерева на проїжджу частину на проспекті Свободи. Для розкрижування деревини та звільнення автошляху залучалося аварійно-рятувальне відділення АРЗ СП, – повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Ще один виклик, о 16:53, надійшов з вул. Тихого де через сильний вітер гілка багаторічного клену впала на дах п’ятиповерхового житлового будинку, пошкодивши конструкції покрівлі на площі 2 кв.м та скляний балкон однієї з квартир на п’ятому поверсі. На цій же вулиці гілка іншого дерева пошкодила автомобіль "ВАЗ 2106". Під час ліквідації наслідків працювали рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення, 14-ої державної пожежно-рятувальної частини та автокран МАЗ КС.

О 17:11 підрозділи ДСНС вже виїздили на вул. Вакарова, де падіння дерева призвело до пошкодження лінії електропередач вуличного освітлення та лінії телефонного зв’язку.

Реклама

О 17:32 на вул. Фединця відбулося падіння старої липи на проїжджу частину автошляху. Як наслідок, значних ушкоджень зазнали одразу три автотранспортні засоби: «Дейву-Ланос», «Ауді-100» та  «Дачія Логан». Для ліквідації наслідків надзвичайної пригоди залучалися аварійно-рятувальне відділення АРЗ СП, 1АЦ ДПРЧ-14, 1 АЦ ДПРЧ-15 м. Ужгород, автокран МАЗ КС.

Ще два виїзди для звільнення проїжджих частин та забезпечення руху автотранспорту було здійснено на вул. Квітів та Лесі Українки.

Всього від УДСНС України у Закарпатській області було залучено 4 одиниці техніки та 20 осіб особового складу. Окрім рятувальників, під час ліквідації наслідків негоди також працювали аварійні бригади МРЕМ, КШЕП, Укртелекому та екіпажі патрульної поліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно