Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На змаганнях медиків сімейна амбулаторія села Лохово посіла друге місце

На змаганнях медиків сімейна амбулаторія села Лохово посіла друге місце

На змаганнях медиків сімейна амбулаторія села Лохово посіла друге місце
Традиційно напередодні Дня медика в Ужгороді на факультеті післядипломної освіти Ужгородського національного університету проходив завершальний етап обласного конкурсу на визначення кращої сімейної...

Традиційно напередодні Дня медика в Ужгороді на факультеті післядипломної освіти Ужгородського національного університету проходив завершальний етап обласного конкурсу на визначення кращої сімейної амбулаторії.

ВІДЕО ДНЯ

Тринадцять найкращих та найдосвідченіших лікарів-переможців з усіх районів області, попередньо пройшовши відбіркові тури, показували теоретичні знання, практичну підготовку та презентаційні стенди своїх медичних закладів.

Іспит з теорії головні лікарі здавали на компьютерах. У визначений термін потрібно було відповісти на 100 питань. А теоретичні знання колег-медиків з районів вже оцінювала строга і компетентна комісія у складі обласних фахівців з терапії, травматології та педіатрії на чолі з першим заступником начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Володимиром Бричом. Серед завдань які повинні були вирішувати лікарі – врятувати життя дорослого чи дитини при різноманітних небезпечних та надзвичайних станах – серцевих нападах, опіках, втопленні, асфіксії, складних переломах кісток, хребта тощо.

Реклама

Уперше конкурс проводився 8 років тому. За словами членів конкурсної комісії, його мета — підвищення фахового рівня лікарів загальної практики—сімейної медицини та покращення якості надання медичної допомоги населенню краю.

Відтак комісія підбила підсумки. Почесну місію нагородження переможців виконали заступник начальника УОЗ Володимир Брич та заступник голови Обкому профспілки працівників охорони здоров’я Закарпатської області Тиберій Лукач.

Реклама

Абсолютним переможцем змагань за найбільшою кількістю балів стала головний лікар АЗПСМ села Липча, Хустського району Євгенія Гандера, яка виборола для амбулаторії автомобіль. Друге і третє місця відповідно посіли головний лікар амбулаторії ЗПСМ села Колочава-Брадолець, Міжгірського району Василь Леньо та головний лікар амбулаторії ЗПСМ cела Лохово, Мукачівського району Володимир Вишован.

Переможцем у номінації за кращу теоретичну підготовку стала головний лікар АЗПСМ села Дубриничі, Перечинського району Надія Бурлакова. Кращі практичні навички показав Павло Ярема — головний лікар АЗПСМ села Вонігово, Тячівського району. А в конкурсі на кращий стенд перемогла лікар Віра Ціхоцька із села Білки, Іршавського району.

Усіх учасників змагань було відзначено дипломами і призами від Обласного управління охорони здоров’я та грошовими подарунками від Обкому профспілки працівників охорони здоров’я.

Реклама

Прес-центр УОЗ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно