Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Скільки коштують сезонні продукти на ринках та супермаркетах Ужгорода

Скільки коштують сезонні продукти на ринках та супермаркетах Ужгорода

Скільки коштують сезонні продукти на ринках та супермаркетах Ужгорода

Кінець липня продовжує нас радувати літніми дарами природи. В Ужгороді повні прилавки сезонних продуктів: від спілої запашної малини до солодкої кукурудзи. Продаються й гриби, правда, невідомого походження.

ВІДЕО ДНЯ

В обласному центрі порваняли ціни на ринку та одному із супермаркетів міста. Виявляється, що ціни на продукти несуттєво, але все ж відрізняються. Якщо на ринку за один кілограм кавуна просять 4,50 грн, то в супермаркеті цей солодкий представник баштанних вже коштує 4,99 грн. Така ситуація і з іншими продуктами, наприклад, з кукурудзою. На ринку одна штука кукурудзи коштує 4 гривні, а в супермаркеті буде на гривню дорожче. Щоправда, персики в супермаркеті дешевші – 24 гривні в противагу 30 на ринку. Зате продавчині за прилавками дають чесне слово, що їхні персики домашні. Йморівно за рахунок цього критерію й просять більше.

Якщо окинути оком асортимент на товару в супермаркеті та на ринку, де одразу стає зрозуміло, що на ринку вибір набагато більший. До того ж тут є продукти, яких немає в супермаркетах. Наприклад, ягід. У супермаркеті цей продукт знайдено лише в замороженому вигляді. Кінець липня багатий на ці смаколики. Багаті ним і ринкові прилавки. Тут можна зустріти малину (15 грн) за склянку, ожину(10 грн), а також чорницю (25 грн) за один літр. Також в супермаркеті не знайдено диню, а на ринку вона продається 10 гривень за кілограм. Є на ринку і грибочки. Біляків можна купити за від 80 гривень за кілограм, підберезників за 40.

Реклама

Обираючи літні продукти, особливо гриби, не забувайте про безпеку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно